Pressebilete, dagen før avreise.

Pressefotografane i aksjon.

Pressefotografane i aksjon.

Me er no klare for avreise. Det einaste som ikkje er heilt klart no er bilen. Den skal på EU-godkjenning i morgon klokka 8, men me kjenner oss trygge på at det skal gå fint. Ellers lyt me stela oss eit alternativt framkomstmiddel. Eg tenker ikke på noko spesielt, men Almeiraen til broden står lageleg til… I dag har me nytt dagen til å ta eit knippe bilete for dykkar forlystelse. Me valgte å ta hakket meir skjepelege bilete i år, då Sunnhordland ikkje var så nøgde med utvalet for to år sidan.

IMG_20150617_113514_nopm_

Intergalaktisk forsikringsprov er med.

Me har òg ordna ein del papirarbeid som me ikkje brydde oss på Vesteuropa-turneen. Ting som pass, forsikring og visum er på plass. I tillegg har me bytta GPS for anleidningen og mine to reisekumpaner har kost seg skikkeleg med shopping av klede på Vikjo. Eg held meg til velutprøvde klede, men har bytta til solbriller utan styrke for høvet.

Første stopp på vegen vert Praha, ein kort 24 timars tur i frå Sagvågen. Alt om den forhåpentleg innhaldsrike turen gjennom den halvdelen av Europa me har vitja før, kan de lese om her i morgon.

Resten av bileta frå fotoshooten kan sjåast hjå google, her

Vyrdsamt, Vidar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s